marți, 26 aprilie 2011

Prima evadare

Initial ma gandesc ca astia care or sa aiba rabdarea sa mai treaca pe aici or sa vada titlul si or sa creada ca am cazut in cine stie ce depresie si de aici si vreun salt in neant cu capul inainte pt mine.Dar nu, nu-i nimic de genul asta.Doar o incercare de a imi demonstra mie ca pot sa fac ceva anume.
Ce este acel ceva anume?Un concurs de biciclete la care participa si amatori si profesionisti.Ceva la care visez sa particip de anul trecut din mai.Si uite ca a venit si anul asta, asa ca ploaie fara ploaie tot o sa ma duc.Vorba aia, doar mi-am cumparat bicicleta special ca sa pot participa la asa ceva.
N-a fost toata lumea de acord cu mine, dar e ceva care trebuia sa mi se intample.E ceva care trebuie sa ma scoata din amorteala fizica in care lancezesc de ani de zile.Si cine stie, poate reusesc prin rostogolire sa ies chiar si din amorteala psihica!Mai stii? :)
Una peste alta, inscrierile au inceput!Cine are bicicleta si ceva curaj, va astept alaturi de mine in pluton pe 8 mai.Sa dea Domnul sa fie zi cu soare si atunci si inainte!